Slik møter du en edel og skikkelig mann og gifter seg med ham

Det er ikke lett å finne en god mann, og for å være ærlig er det ikke lett for en mann å finne en god person. Her er flere gode råd for de som er oppriktige på jakt etter en god mann, men fortsetter å finne losere.

Vær deg selv

Hvis det skjer, skjer det. Når du møter noen for første gang, kan du bli fristet til å være noen du ikke er, for eksempel «å sette på ditt beste ansikt». Det er ikke noe galt med å ha et godt inntrykk. Imidlertid er det mulig å ta dette for langt og i sin tur avvise menn. Det samme gjelder med myter om dressing sexy og overdreven flørting. Hvis du ikke respekterer kroppen din, vil du bare tiltrekke menn som har en lignende mangel på respekt for deg og kroppen din, og en god mann vil finne det vanskeligere å ta deg på alvor. Vær deg selv, og vil en ekte mann respektere deg.

Vis dybden din

Kvinner og menn elsker vår dybde. Dybde er evnen til å føle verden rundt deg. Det er sjarmerende. Det er vakkert. Det er virkelig.

Kvinner har en så stor evne til å koble seg til mening i verden. De er naturlig medfølende og hjerte-sentrert skapninger. Menn er trukket til dette.

Så hvordan ser dybden ut? Det er litt vanskelig å beskrive i ord, men vi føler dyp i hjertet når vi elsker, puster og lever i øyeblikket.

Har grenser

Si «nei» når du vil si nei.Det er så enkelt (og så vanskelig), men er grenser noe vi alle kjemper mot. Vi er redd for å bli avvist; vi er redde for å avvise noen andre; så vi hopper over «neier» helt. Dette virker aldri i vår favør.

Når du angir grenser, viser det at du har selvverdi. Det betyr at en mann faktisk må opptre som en herre hvis han vil henge med deg. Og herrene liker dette! Enhver mann som ikke respekterer grensene dine, blir automatisk diskvalifisert,  det er et godt screeningsverktøy.

Ta en god titt på deg selv

Psykologiske studier har vist at folk søker partnere for å fylle et psykologisk tomrom. Noen ganger er disse tømmene usunn; for eksempel en kvinne som er usunn vil faktisk oppsøke noen for å få oppmerksomhet og føle seg ønskelig.

Se inn i deg selv og spør deg selv hvorfor du vil ha en mann, vær virkelig ærlig med deg selv, og om nødvendig, snakk med en terapeut om dette. Noen med problemer tiltrekker bare en fyr med problemer også. Hvis du vil ha et godt, sunt forhold med en ekte mann, må du sørge for at din egen mentale tilstand og intensjoner er sunne.

Behandle ham med respekt

Dette er det viktigste. Menn hater å være med noen som svekker dem, og en god mann vil ikke ta lang tid å forlate en slik person. Ikke vær redd for å hjelpe mannen til å føle seg godt om seg selv. En liten kjent hemmelighet er at menn er like usikre som kvinner. Hvis han er sammen med venner eller familie, være åpen for muligheter til å la mannen din se ut som «mannen». Det vil vinne hans kjærlighet og respekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *