Slik finner du pålitelige og trygge datingbyråer på nettet

Hvis du bestemte deg for å prøve lykken på datingbyråer, anbefaler vi deg å være oppmerksom og selektiv. Et bredt spekter av alternativer krever grundig etterforskning, slik at du kan være sikker på pålitelighet. Og nå skal vi fortelle om tegn på et godt ekteskapsbyrå.

Strenge krav til ekteskapskandidater

Det er et dårlig tegn når datingbyrået samtykker i å samarbeide med noen kandidater uten å velge og sjekke dem. Og nei, dette handler ikke om å overholde modellparametrene. Det handler i det minste om en formell kontroll av alvoret av kundens intensjonene.

Hvis en kvinne nekter å levere sine data og kan hun ikke bli funnet på noe sosialt nettverk eller hvis navnet hennes er allerede på svartelisten over upålitelige kunder (for å snyte, trekke penger ut av menn eller andre skammelige historier), vil ingen selvrespektive byråer samarbeide med en slik person.

Datingbyråets rykte i markedet er dets viktigste konkurransefortrinn, derfor trenger dere troverdige, oppriktige og anstendige kvinner som er fast bestemt på å bli kjent med en mann med videre ekteskap.

Bild Moderering

Gode kvalitetsbilder er halv suksess. Dessverre, mange kvinner de tror at gode bilder er de som kan passe i kategorien 21+. Hvis byrået ikke godkjenner plassering av slike bilder, og krever mer anstendige bilder, kan du kan stole på dem uten tvil.

Byrået er interessert i at du blir gift, så du må overholde ideene om en kvinne som kan bli tilbudt en hånd og et hjerte, og ikke noe annet.

Kontaktinformasjon

Et godt byrå avslører ikke sine kunders kontaktinformasjonen. Det kan virke som om denne regelen er diktert utelukkende av ønsket om å tjene penger på en mann som er tvunget til å kommunisere med deg bare gjennom et byrå.  

Men faktisk er dette heller ikke dårlig for deg. En mann kan få dine kontakter for avgift og med ditt samtykke, da kan dere kommunisere direkte.

Akkompagnement

Hele perioden av bekjennelse og kommunikasjon er ledsaget av byråets spesialister. Ikke alle kvinner kan skryte av gode språkkunnskaper, så hjelper oversetteren med å skrive et brev eller en melding.

Det første møtet støttes av oversetteren, så kan kvinnen selv bestemme om hun har nok kunnskapsnivå for videre kommunikasjon.

Kandidatfiltrering

Et godt byrå undersøker kundens preferanser, og tilbyr kvinner bare de mennene som kan passer henne. I dette tilfellet må staten ha en profesjonell psykolog, som med høy grad av sannsynlighet kan estimere nivået på psykologiske kompatibilitet mellom potensielle partnere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *