Slik finner du kjærligheten din en på nettet: gjør deg klar!

Hvis du ikke vet hvor du skal finne kjærlighet, er et datingside det mest åpenbare svaret på dette spørsmålet. Selvfølgelig, på slike nettsteder er det også folk som er på jakt etter lettsindig eventyr, men de fleste kommer til disse ressursene for å finne sin sjelefrende.

Slik oppretter du en profil på riktig måte

En brukerprofil på et datingside inneholder grunnleggende informasjon om deg og dine bilder. Ta profilskaping seriøst og vær ærlig. Angi bare de dataene som er sanne. Hva er poenget med å skrive i “Hobbyer”-delen om din kjærlighet til litteratur, hvis du bare leser forretningsbrev og etiketter på varer på supermarkedet?

Profilen din skal gjenspeile din personlighet, slik at den kan interessere de riktige personene.

Dine bilder skal gjenspeile din indre verden

Dit bild skal velges forsiktigt. Ikke misbruk filtre og grafiske redaktører – husk at dette kan bli til forlegenhet og skuffelse på et personlig date. Et godt skudd som klart viser ditt smilende ansikt er det beste alternativet. Hvis målet ditt er et seriøst forhold, ikke demonstrer for eksplisitte bilder. Alle eksperter på datingsider hevder at den største interessen ikke er selfier, men bilder der en person gjør noe.

Naturlig utvalg: hvordan forstår du at du har funnet den rette personen

De fleste datingsider tilbyr deg potensialee kandidater, basert på profilinformasjonen din, og med hensyn til dine ønsker. Derfor når du fyller ut profilen din, er ekstremt nøyaktig når du angir alder, geografiske og andre grenser, ellers vil du bokstavelig bli oversvømmet med meldinger fra personer som åpenbart ikke passer deg.

Du bør imidlertid ikke forvente at finner du finner en Prins eller Dame i de første par dagene. Gjør deg klar til å filtrere.

Det er åpenbart at folk som i deres første meldinger tilbyr deg sex eller sender sine oppriktige bilder, ikke passer for deg. På datingsider er det ganske mange menn på jakt etter en venn til natt og jenter i et bestemt yrke. Men hvis du vil finne din kjærlighet, er disse menneskene usannsynlig ikke interessant for deg.

Pass på også de som tydeligvis prøver å trekke ut så mye personlig informasjon fra deg som mulig, men samtidig ikke si noe konkret om seg selv – dette kan være et tegn på en svindler.  

Slik starter du kommunikasjon og interesserer samtalepartner

Unngå banale, ansiktsløse fraser og primitive komplimenter. Din oppgave er å skille seg ut fra den endeløse «Hei! Hvordan har du det? Du er søt…» Sjekk profilen av personen du er interessert i – det er mange tips om hvordan du starter en samtale. Hvis han liker gamle filmer, be ham om å gi deg noe fra «retro» kategorien som er verdt.

Det er mange varianter av en spennende begynnelse av en samtale, men det er en hovedregel – du skal være interessert i en person!  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *